glad

Glad i låget i dag

Tre ord, der beskriver den jeg er: Social, udadvendt og glad. Måske, det kommer af, at jeg er født og opvokset her i Fredericia. Det er på godt og ondt en provinsby, hvor alle ved alt om alle.

Nogle gange mere end folk selv ved af. Da jeg var helt ung, havde jeg drømme om at komme til storbyen, men efterhånden som jeg fik gang i min karriere, mit parforhold og blev mere og mere engageret i mit lokalsamfund, gik det op for mig hvor vigtigt det er, at have og pleje sin tilknytning og sine kontakter. Så nu, hvor jeg er 2 år fra at fylde fyrre, tror jeg ikke længere på at jeg kommer herfra. Jeg har simpelthen ikke lysten længere.

Jeg klarer mig fint i mit job som kontorassistent. Der er mange udfordringer og en afvekslende hverdag. Jeg har verdens sødeste kolleger, som gennem årene rent faktisk er blevet mine venner. Vi kan holde ud at se på hinanden – også i fritiden, og går gerne i byen sammen også. Med eller uden kærester, det vigtigste er at vi kan danse, danse, danse. Just dance siger jeg bare.

LÆS OGSÅ OM: Slankepiller der virker

Størst af alt er kærligheden

Så sandt som mit navn er Signe. Det livet har lært mig, er at det største, det vigtigste, det eneste der gælder er kærligheden. Det er så forbandet vigtigt at vi husker på at vise dem der er i vores liv hvad de betyder for os. Alt, alt for hurtigt kan livet være slut og det er for sent. Jeg køber af og til blomster til min mor – det gamle ord – sig det med  blomster passer fint på hende. Min far kan jeg til gengæld ikke glæde med en kost, men sådan er det.

DETTE ER ET GÆSTEINDLÆG FRA EN AF VORES LÆSERE – SIGNE.


Skriv et svar