hjælper

Hjælper andre når jeg kan

Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe, hvor jeg kan. Det er min overbevisning, at der er sådan noget som “kosmisk karma” eller noget i den retning.

Når jeg hjælper andre, når de har brug for det, vil jeg også få hjælp, når jeg selv har brug for det. Ikke at jeg fører en bog over, hvem der hjælper hvem hvor meget. I denne tid er jeg praktisk gris hos nogle af mine venner, som er ved at få lavet en tilbygning. Der er masser af opgaver, hvor jeg kan hjælpe dem. Her på det sidste har jeg især leget barnepige for deres børn.

En større omgang

Det er en større omgang de har kastet sig ud i, så de har fået rådgivning fra ingeniører fra art-tek, som har sørget for, at alt er gået efter alle kunstens regler. Jeg tror ikke, at jeg selv kunne overskue så stort et byggeprojekt. Jeg har det glimrende i min lejlighed, hvor jeg bor sammen med min dejlige kæreste.

Han og jeg har valgt, at vi ikke har brug for så mange kvadratmeter i dagligdagen. Alt andet lige er vi jo også bare os to, som tøffer rundt og hygger os. I stedet for at bruge penge på mursten, så bruger vi vores penge på oplevelser. I hverdagen har jeg jo mit gode job, hvor jeg arbejder på et kontor. Det medfører en del stillesiddende arbejde, så når jeg kommer hjem fra arbejde, har jeg stor værdi på at komme ud og røre mig. Det behov får jeg i stor stil dækket ved at spille håndbold. Efter sådan en omgang træning og eller en kamp, så er der godt nok udsolgt. Men det er på den der tilfredse måde. Egentlig spiller jeg fordi jeg synes det er sjovt. Når vi spiller kampe, er det da sjovere at vinde end at tabe. Den der frase med “tab og vind med samme sind” giver jeg ikke meget for.

Som du sikkert også har lagt mærke til, så er det ved at være slut med sommeren. Efteråret sniger sig lige så stille og roligt ind på os. Det har jeg det egentlig ret godt med, for i november, skal min kæreste og jeg på tur sydpå. Vi har ikke besluttet os for, hvor vi skal hen, bare at vi i uge 45 og 46 skal et sted hen, hvor der er masser af varme, sol og god mad. Så må motion og sund livsstil blive lagt på hylden for en stund. Jeg holdt så kun en enkelt uges sommerferie og det var egentlig ok, for der var jo masser af godt vejr, når jeg kom hjem fra arbejde. Det kunne jeg sagtens nyde nede på fællesarealerne, hvor der er sat borde og bænke op. Det er sjovere at være dernede, når solen skinner. Fredericia er en dejlig by med masser af muligheder, selt om det måske ikke er verdens største by. Det har jeg det godt med, for det er i hvert fald centrum for min verden.

GÆSTEINDLÆG FRA HANNE – FAST LÆSER HER PÅ BLOGGEN.


Skriv et svar