hud

Hudens ældning – fakta

Lad os bare være ærlige! Vi ønsker alle – både mænd og kvinder – at bevare et friskt udseende så længe som muligt.

Vi ønsker at se så godt ud som muligt og har større selvtillid, når vores hud ser yngre ud.

Tiden, miljøet og vores livsstil kræver alle sit af vores hud. Men det gør den naturlige ældningsproces også. Når vi ældes, reduceres hudcellernes naturlige aktivitet. Fra og med 25-års alderen reduceres kroppens naturlige kollagenindhold typisk med ca. 1,5 % om året. Det kan bevirke, at huden mister sin elasticitet, og alderstegnene begynder at vise sig, f.eks. i form af rynker.

Ved at hjælpe huden med at erstatte den mængde kollagen, den har mistet, kan man selv være med til at forbedre hudens elasticitet og dermed reducere forekomsten af fine linier og rynker. kollagen er vigtigt, da det er velkendt, at kollagen er med til at gøre huden glattere og fastere.

At ældes med ynde. Se yngre ud

Hvad hvis din hud kunne komme til at opføre sig, som da du var yngre? Hvis du kunne standse tiden og genopfriske huden – i dag, i morgen? Se det ville være genialt.

Herbalifes hudplejesystem er et genialt hudplejesystem på mere en én måde. Teknologien bag dette har en indfaldsvinkel til mild hudfornyelse. Den indeholder det avancerede kollagenopbyggende glukosaminkompleks. Dette intelligente kompleks understøtter hudens foryngelse, idet det hjælper med at øge hudens naturlige kollagenproduktion.

Produkterne rehydrerer, plejer, opstrammer og beskytter huden. Fine linier og rynker, glathed, klarhed og udstråling kan synligt forbedres i løbet af nogle få uger.

Og det er ikke det hele. Produkterne bearbejder også målrettet de irriterende ældningsbetonede områder, idet du kan vælge mellem 5 produkter, der bremser tiden. Hvert produkt er beregnet til et bestemt hudområde og fungerer aktivt, hvor der er allerstørst behov for det.