happy

Nyder livet som man burde

Jeg har det godt, rigtigt godt. En dejlig kæreste som jeg har haft i ca 5 år. Vi bor i hver vores lejlighed i Fredericia, og det er vi godt tilfredse med. Vi gør det som de siger i America “Living together apart” det fungerer rigtigt godt, fordi vi kan være sammen når vi har lyst og vi kan hver især dyrke vores hobbies og venner uden at sidde lårene af hinanden.

Jeg er sidst i trediverne og min kæreste er lige blevet 40 år. Det fejrede vi med en ordentlig fest! Min kæreste havde lejet et stort forsamlingshus uden for Fredericia, i Erritsø, og han havde inviteret hele sit fodboldhold, familie, kolleger og venner. Det var så sjovt. Vi havde diskuteret maden og menuen lidt, fordi vi kender ikke rigtigt nogen gode steder til catering her i området, jeg plejer at få en singlekasse med fisk fra skagenfood, og havde set at skagenfood.dk også leverer kød. Kæresten mente ikke at man kunne bestille kød online, og få leveret kød; det var da alt for usikkert syntes han; men han kendte jo godt kvaliteten på den fisk jeg plejer at få leveret, og jeg fik ham overtalt.

Vi fandt en lokal slagter der kunne grille

Lige i den måned vi holdt fødselsdagen havde skagenfood en drøn godt tilbud op en lækker grillpakke. Der var både fisk til forretten, lækker oksebøf og nogen flotte lammekoteletter i pakken. vi bestilte grillpakken og fandt så en lokal slagter der tog ud og grillede for folk i fritiden. Han hed Claus og var desuden også leveringsdygtig en kæmpe stor grill. Min mor og hendes veninde kom til at stå for tilberedningen af alt tilbehør, det var de dejligste salater de havde fremtryllet, nye danske kartofler både som saltbagte og vendt i pesto, lækkert!. Jeg havde været en tur i Tyskland sammen med min kæreste for at proviantere drikkevarer. Vi havde hentet masser af øl og vand. Desuden en hel del vin både den røde og den hvide slags, og så en flaske cognac og en flaske Bailey til kaffen. Vejret var med os denne dejlige lørdag og arrangementet var virkelig vellykket i forsamlingshuset med grillmester Claus på plads på parkeringspladsen udenfor.

En anden dag som jeg aldrig glemmer, er min konfirmation. Du kan finde mere om konfirmations sko og andet her.

DETTE ER ET GÆSTEINDLÆG FRA MIN VEN.


Skriv et svar