Slankepiller der virker – Få hjælp til vægttab her

Hejsa alle sammen! Vil du gerne tabe dig? Så er du ikke alene! Slankepiller kan måske også hjælpe dig. Jeg har i årevis kæmpet med overvægt og det kan være enormt svært at finde hoved og hale i det hele.

Her på siden vil du finde artikler om min hverdag, slankepiller og hvordan jeg kæmper med mit personlige vægttab. Måske dette kan inspirere dig til din egen slankekur.

Der vil desuden komme en masse indhold op på bloggen med gode råd og nye ting, som jeg synes I også burde prøve. Du vil også komme til at se en masse artikler der handler om andre ting i mit liv end vægttab, da man skal huske at sætte pris på alle livets facetter.

Hvis du har lyst til at dele din kostplan eller din historie, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan lave et interessant indlæg om din slankekur.

slankepiller der virker

Slankepiller er blevet mere populære

Ikke alene vil en slankekur sikre, at du kommer i gang med at dyrke motion. Men det vil også gøre at du spiser sundere og får mere livsglæde og netop dette er super vigtigt for et langt og godt liv. Husk nu at vi kun lever én gang, så få det meste ud af det.

Begynd på slankepiller med andre

Nogle gange kan det være en god ide at starte din slankekur i samarbejde med en anden. Det kan være din kæreste, ægtefælle, ven eller familiemedlem. Hvem det er, kan sådan set være underordnet. Bare personen lige som dig har et ønske om at tabe sig og få det bedre med sig selv. Stol på mig når jeg siger, at du ikke vil fortryde det, hvis du vælger at komme i gang med dit vægttab.

God fornøjelse med dit eget vægttab og kontakt mig endelig med spørgsmål eller gode råd, som du mener, at alle andre burde kende til.

slankepiller der virker

Mest populære artikler:

Det må du spise på slankekur

Legetøj og gadgets til børnene

Nyder livet

Lidt om kolesterol:

Kolesterol er en slags fedt som findes i cellemembraner i alle slags væv hos pattedyr og dermed også os mennesker. Kolesterol er en vigtig og livsnødvendigt bestanddel i kroppen og er med til at genopbygge kroppen. Du kan bruge slankepiller her.

Der findes 2 typer kolesterol – nemlig LDL som står for Low Density Lipoprotein og  HDL som står for, ja rigtig gættet, High Density Lipoprotein

Hvor kommer kolesterol fra – brug slankepiller

Kolesterol producerer vi bl.a. fra leveren og vores tarme og vi indtager det igennem maden.Vi producere faktisk 3-4 gange mere kolesterol end vi indtager via føden. Vi optager kolesterol igennem tyndtarmen hvor det via blodet føres videre til leveren.

Forhøjet kolesterol

Hvis man har et forhøjet indhold af kolesterol i blodet, giver det en øget risiko for udvikling af åreforkalkning som kan danne en blodprop, hvilket vi, som du sikkert ved, helst vil undgå. Nu er det ikke sikkert, at det er ens egen skyld at man har et forhøjet kolesterol, da det nemlig kan være nedarvet.

Det dårlige kolesterol – her er det okay med slankepiller

Det er LDL som er den onde kolesterol, den type som sætter sig i vores blodåre. LDL kommer bl.a. fra fødevarer med et højt indhold af mættede fedtsyrer, f.eks. rødt kød, mælkeprodukter og æg.

Det gode kolesterol

Den gode kolesterol her i spillet er typen HDL. Den har den evne, at den kan mindske mængden af LDL. HDL kan du få fra fødevarer der indeholder umættede fedtsyrer, som for eksempel fed fisk.

Mange mennesker tror, at for at få et godt vægttab, så skal al fedt væk fra maden. Dette er bestemt IKKE korrekt, da de essentielle fedtsyrer (omega-3, omega-6) er livsnødvendige og desuden findes der også vitaminer (A, D, E og K) som kun kan opløses i fedt.

Så det er altså vigtigt, at du får fedt – du skal blot have det rigtige fedt.

Hvordan kan jeg forbedre mit kolesteroltal

Først og fremmest skal du forbedre dine kostvaner. Skru ned for indtaget af pølser, fede mejeriprodukter, kager, kiks, chips og chokolade.

Så kan du dyrke regelmæssig motion der er med til at øge det gode HDL-kolesterol. Spis fødevarer med umættede fedtsyrer som fisk, valnødder, hasselnødder, avocado, solsikkeolie, tidselolie og majsolie.

Det kan også have en positiv effekt at drikke 1 glas rødvin om ugen, og ja jeg sagde 1 glas. Desuden skulle hvidløg også være en LDL dræber.