wolt rabatkode

Wolt rabatkode – Sådan får du lækker mad billigt

Den fede app Wolt har overtaget København, og det bør du undersøge. Jeg har en Wolt rabatkode, som du kan benytte dig af og få 50 kroners rabat på din første bestilling.

Der er massere af billig og lækker mad at finde, så skynd dig at benytte følgende Wolt rabatkode:

DELA

Hos Wolt kan du få alt fra østers og hummer til en stor lækker burger med pomfritter. Der er noget til en hver smag også hvis du er vegetar, ønsker at spise ekstra sundt eller har de vildeste tømmermænd og ønsker en lækker burger.

Så hvorfor ikke udnytte rabatkoden på det første køb og invitere en god ven, familien eller din eneste ene på lækker middag.

Du kan også bruge din Wolt rabatkode i det fri. Det kunne enten være når du sidder i parken eller på stranden. Der er nemlig mulighed for at bestille til lige der hvor du befinder dig, så længe du befinder dig hvor Wolt er.

Jeg var forleden på tur med min kæreste rundt omkring i København.  Dagen gik hurtigt, da der var så meget at opleve i store København, så vi glemte helt hvad klokken var blevet og hvor sultene vi pludselig var.

Heldigvis kom min kæreste i tanken om appen Wolt og at Wolt levere hvor man er. Så vi besluttede os for at undersøge det nærmere. Vi smuttede derfor ind i Kongens Have.

Da vi havde fundet et hyggeligt sted, fik vi sat os ned og åbnede så for appen og gik igang med, at kiggede på alle de lækre forskellige valgmuligheder der var på Wolt. Der gik ikke lang tid før vi havde besluttet os, også bestilte vi.

Da vi bestilte var det så enkelt, at vi bare kunne beskrive hvor vi var og hvordan man kunne kende os. Da vi sad og ventede, kunne vi se på appen hvor lang tid der var til maden ville ankomme og vi kunne endda se hvor cykellisten, der skulle transportere vores mad, befandt sig.

Cykellisten kom ind i Kongens have med maden og smuttede derefter hurtig afsted igen. Maden var stadig varm og lækker. Det var så dejligt, at vi bare kunne slappe af og hygge os, også klarede Wolt resten.

Det gode ved Wolt er også, at hvis du ikke bor i København eller en af de andre steder hvor Wolt er, kan du altid gemme rabatkoden til når du besøger København.

Du kan også gå på Wolt appen og ønske at Wolt skal komme til dig, og hvis der nok der ønsker det, kan det være de laver samarbejde med butikker tæt på dig. På samme måde, kan man ønske en bestemt butikker, som man ønsker Wolt skal levere for.

Så der er ingen undskyldninger, skynd dig ind og tilmeld dig! Jeg giver dig en Wolt rabatkode, så du spare 50kr på dit første køb:

DELA


Skriv et svar